Uite o unealta utila pentru o agentie de turism

Agentiile de turism sunt cele care ne asigura calea catre o vacanta de vis, insa acestea sunt nevoite sa se adapteze la obiceiurile de consum actuale ale clientilor care, bineineles, ocazional se schimba. Totusi, si agentiile au acces la cateva solutii prin care sa isi usureze activitatea si sa poata oferi cele mai bune servicii. Asadar, aici putem aminti de Quick Sell care ofera un Software pentru agentii de turism care se dovedeste a fi foarte avantajos din mai multe puncte de vedere si merita sa vezi toate plusurile promise.

Lista de avantaje este una foarte lunga, iar totul poate sa inceapa de la ofertele care pot fi aduse de la nenumarati furnizori pe propria platforma, totul in timp real. Bineinteles, preturile pot sa difere de la un moment la altul, insa acestea vor fi actualizate, astfel incat clientii sa aiba intotdeauna acces la cele mai bune. Nu sunt omise nici early booking si nici cele last minute, unele dintre cele mai vanate oferte intrucat clientii au ocazia de a rezerva la cele mai mici preturi. Sistemul de rezervari online se implementeaza cu usurinta si reprezinta o adevarata necesitate in conditiile in care utilizatorii apeleaza la aceasta modalitate cel mai des, putini fiind cei care prefera agentiile de turism fizice.

Un alt mare plus poate fi reprezentat si de faptul ca totul se va implementa in cel mai scurt timp, iar procedurile sunt simple. Daca detii deja un site, poti sa inlocuiesti motorul de cautare complex, insa daca infiintezi acum agentia, atunci poti il vei putea integra fara nicio problema, intrucat QuickSell iti va oferi asistenta tehnica gratuita si se va asigura ca totul sa decurga in conditii optime. Mai mult, pachetele propuse spre vanzare sunt special concepute pentru nevoile actuale ale consumatorilor, iar acestea sunt foarte variate. Acestea pot fi de toate tipurile, de la cele early booking sau late minute, la mare cautare intotdeauna datorita preturilor mai mici, dar nu trebuie sa uitam nici de city break-uri sau charter intrucat acestea sunt complete.

Totusi, clientii au posibilitatea si de a face rezervarile pe cont propriu, alegandu-si hotelul preferat, dar si zborul cu avionul, fie ca vorbim de curse low cost, fie de linie, totul din acelasi motor de cautare, simplu si rapid. Agentiile de turism au libertatea de a crea pachetele pe care le considera cele mai cautate, care sa cuprinda tot ce isi pot dori clientii in ziua de azi, fie vorbim de un city break in marile capitale ale Europei, fie de un sejur la mare intr-una dintre statiunile din Turcia, Bulgaria sau Grecia. Mai mult, totul e disponibil atat in varianta desktop, cat si pe mobil, ceea ce aduce si mai multa libertate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *