Trebuie sa profiti de pe urma evolutiei tratamentelor medicale

Probabil ca oricine a auzit pana acum de celule stem, insa nu toata lumea stie ce sunt acestea si cum functioneaza. In primul rand, este important de stabilit faptul ca acestea sunt acele celule din organism care nu sunt inca specializate, asa ca nu si-au capatat inca functiile. In al doilea rand, acestea se dovedesc a fi foarte utile intrucat sunt folosite in cazul tratarii a nenumarate afectiuni, asa ca merita descoperi toate plusurile aduse. Totodata, pentru a te bucura de cele mai bune conditii trebuie sa apelezi si la cine trebuie, asa ca poti sa vezi autorizatiile bancii Stem Sure si, cu siguranta, acestea te vor convinge.

Tot profesionalismul

Trebuie sa stii ca la Stem Sure ai parte de tot profesionalismul, motiv pentru care toti cei care ajung aici vor fi pe deplin multumitit de modul in care sunt gestionate cazurile prezentate, astfel ca merita sa vezi si tu cum poti beneficia de pe urma serviciilor puse la dispozitie de catre cei de la Stem Sure.

O experienta bogata

Acestia au o experienta foarte bogata in domeniu, fiind prezent pe piata din Romania inca din 2009, ceea ce presupune ca intre timp au fost duse la bun sfarsit nenumarate proiecte, toate de succes.

Diferite pachete avantajoase

Daca vrei sa afli mai multe despre pachetele disponibile trebuie sa stii ca acestea sunt foarte avantajoase, asa ca nu este nevoie sa aloci bugete ridicate pentru a te bucura de cele mai bune conditii. Asadar, cel mai accesibil din punct de vedere financiar este pachetul la 1299 de euro, insa daca iti doresti ceva mai bun poti sa il alegi pe cel la 1399 de euro, fie cel la 1699 de euro. In schimb, cel mai complet pachet este cel Perfect+ pentru care vei fi nevoit sa platesti 2390 de euro, fara a mai exista si alte taxe suplimentare pentru depozitarea celulelor stem.

Despre celulele stem

Celulele stem se gasesc in tot corpul si sunt cele care nu si-au capatat inca specializarea, adica nu au devenit celule ale inimii, creierului, pielii, sangelui si nu numai. Astfel, acestea pot fi prelevate din diferite zone ale corpului, unele dintre cele mai populare surse fiind maduva osoasa sau sangele cordonului ombilical.

Afectiunile tratate

Oricine stie ca exista o multime de afectiuni care sunt tratate de catre celulele stem, adica in jur de 80 de boli, unele dintre care fiind foarte serioase, iar aici putem aminti de leucemie, diferite forme de cancer, diabet de tip 1 si nu numai. In plus, se asteapta ca in viitorul apropiat numarul acestora sa creasca, iar celulele stem sa fie viitorul medicinei intrucat tratamentele sunt minim invazive, se pun in practica imediat, dar si aduc o recuperare mai rapida si fara dureri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *