Tratamente faciale la Eva Salon

Un tratament facial realizat de profesioniști în domeniu nu doar că reprezintă un moment de relaxare și răsfăț de care orice persoană ar trebui să beneficieze la o anumită perioadă de timp, dar mai mult decât atât, au efecte benefice pe termen lung asupra sănătății și aspectului tenului. Tocmai după aceste lucruri ne-am ghidat în ceea ce privește ara largă de tratamente faciale disponibile la Eva Salon, selecționate și executate în așa mod încât să putem oferi o soluție eficientă oricărei probleme pe care ar avea-o clientele noastre.

Mezoterapia micro-ace cu Dermapen

Este un procedeu care, prin crearea unor micro-canale cu ajutorul injectărilor activează diviziuni ale celulelor pielii care vor servi drept liant spre auto-vindecare și autoregenerare, facilitând absorbția substanțelor nutritive aplicate ulterior.

Microdermabraziune

Este un procedeu de exfoliere mecanică, în profunzime, care, prin șlefuirea blândă a stratului superior al pielii, ajută la eliminarea celulelor moarte, stimulând totodată circulația sanguină și regenerarea celulară.

Tratament Oxigen Hiperbaric

Acesta constă în infuzarea tenului cu oxigen hiperbaric, la o presiune foarte puternică și puritate ridicată (98%) a acestuia. Astfel se suplimentează direct, din exterior necesarul de oxigen al dermului, restabilind astfel elasticitatea, fermitatea, vitalitatea și luminozitatea naturală  a tenului.

Peeling chimic

Exfolierea este unul dintre pașii esențiali în vedere obținerii unui ten curat și luminos. Se consideră că peeling-ul chimic este unul dintre cele mai eficiente metode de exfoliere, deoarece poate fi controlată intensitatea substanțelor active utilizate, fără a cauza micro-leziuni la nivelul pielii. Prin aceste procedee se accelerează regenerarea celulară, în timp ce tenul este curățat profund de impurități și celule moarte.

Mezoterapia virtuala

Această metodă presupune combinarea curentului alternativ cu ultrasunete 1MHz, ceea ce duce la dilatarea porii de până la 400 de ori, crescând astfel permeabilitatea epidermei. Acest lucru va permite ca 95% dintre ingredientele active aplicate ulterior să ajungă până în straturile profunde ale pielii.

Masaje faciale

Aceste tratamente au multiple beneficii în ceea ce privește aspectul tenului, dar și modelarea facială. Astfel că, pe lângă faptul că stimulează circulația sângelui, ducând la o mai bună oxigenare a celulelor; realizat consecvent, poate reda fermitatea pielii și elimina staturile adipoase care sunt în exces.

Tratamente cu radiofrecvență tripolară

Radiofrecvența tripolara facială este cea mai noua tehnologie bazată pe radio-frecventa, care are ca rezultate, încă de la prima ședință, redarea fermității și elasticității pielii.

Tratamente cu ultrasunete

Acest tratament acționează în baza a trei efecte: efectul termic – căldura pătrunde în straturile adânci ale pielii, stimulându-se producția de colagen; efectul mecanic – vibrațiile de viteze foarte mari realizează un micro-masaj al pielii; efectul biologic – dilatarea vaselor de sânge, îmbunătățind circulația și reducând inflamațiile.

Folosim aparatură și produse de ultimă generație, pentru a putea garanta cele mai bune rezultate. În plus, toate clientele beneficiază de consultație și plan de tratament gratuit, fie că sunt în căutarea de soluții pentru problemele tenului lor, fie că vor doar o curățare/ exfoliere/ hidratare în profunzime.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *