Stii unde iti poti face orice asigurare?

Domeniul asigurarilor este mai mult decat asigurarea pentru raspundere civila sau asigurarile casco. Cand vorbim despre asigurari de sanatate, ne referim atat la asigurarile pentru persoane fizice, cat si pentru persoane juridice.

FlyInsurance este broker-ul tau de asigurari si reasigurari in zona Dorobanti din Bucuresti care isi doreste sa puna la dispozitia clientilor sai o intreaga gama de servicii, printre care merita sa amintim asigurari private de sanatate, asigurari de calatorie, asigurari de accidente de persoane, asigurare RCA, asigurari pentru IMM-uri, asigurarea PAD, asigurarea CAR si multe altele. Se poate asigura si personalul unei firme, respectiv asigurarea pentru angajati care vor putea fi protejati impotriva riscurilor de deces, accident si imbolnaviri.

Consultantii de la Fly Insurance vor putea oferi cele mai bune variante de protectie pe care sa le intelegi si care sa fie adaptate riscurilor la care poti fi expus.

Un atu il reprezinta asigurarile de sanatate. Acestea face parte din categoria beneficiilor cu rol important in recunoasterea si recompensarea eforturilor angajatilor. Au un rol important in atragerea si retinerea personalului cheie intr-o companie. Pe de alta parte, performantele companiei depind intr-o mare masura de un program dedicat de motivare a angajatilor si bineinteles, de sanatatea acestora. Asigurarile de sanatate au un rol important in reducerea absenteismului si influenteaza pozitiv productivitatea personalului, cat si rezultatele companiei. Cei care vor opta pentru asigurarea privata de sanatate o fac pentru ca isi doresc sa beneficieze de o ingrijire medicala de specialitate, in spitale private, care pune la dispozitia pacientului aparatura medicala moderna. Mai mult decat atat, asigurarea medicala privata pune la dispozitia asiguratului o lista cu spitalele private sau de stat, atat din tara, cat si din strainatate, din care acesta poate sa alege pentru a i se efectua tratamentul.

Un alt tip de asigurare de sanatate care se poate face este pentru sporturile de iarna. Printre aceste sporturi de iaurna se numara schiul, snowboardingul, acestea avand un grad ridicat de accidentare, totul depinzand de experienta practicantului si de complexitatea echipamentului avut.

Printre cele mai frecvente accidentari care apar in urma practicarii sporturilor de iarna se numara cele ale ligamentelor, dizlocari sau chiar fracturi ale oaselor. Cei care sufera o accidentare si nu au asigurare medicala care sa acopere cheltuielile tratamentului si ale transportului pot fi nevoiti sa suporte costuri destul de mari, mai ales ca multe spitale sunt foarte indepartate de statiunile de schi.

De cele mai multe ori, companiile de asigurari iau in calcul factorii care influenteaza accidentele de pe partie, cum ar fi vremea instabila sau terenul accidentat si concep politele astfel incat impatimitii sporturilor de iarna sa beneficieze de transport, interventii medicale si chiar recuperarea sumei echipamentului, daca acesta a fost distrus.

Indiferent care ar fi motivul pentru care ai opta pentru o asigurare, consultantii de la FlyInsurance iti vor fi alaturi ca sa-ti ofere pachetele optime nevoilor tale, iar pe site-ul http://flyinsurance.ro, gasesti mai multe informatii despre produsele companiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *