Stii ce sa mananci ca sa ai grija de tine?

Iti doresti sa arati cat mai bine de atata timp si ai tinut tot felul de diete in urma carora ai slabit, dar ai recuperat intr-un timp foarte scurt kilogramele pierdute. Din acest motiv, a venit timpul sa arati si sa te simti bine cu ajutorul unui program personalizat de la Raluca Mihaela, specialistul tau in nutritie.

Ca sa poti intelege cum te poate ajuta, sa intelegem mai intai ce inseamna nutritia si care sunt avantajele oferite de un specialist in acest domeniu.

Nutritia reprezinta asigurarea hranei cerute de organism astfel incat celulele noastre sa ramana in viata. Recomandarea este ca nutritia corecta sa se aplice la toate varstele, nu doar la o anumita varsta sau pe o anumita perioada de timp. Ca sa poti sa te alimentezi corect este important ca inca din copilarie sa ai grija cu ce produse iti hranesti copilul, astfel incat mai tarziu sa nu acumuleze mai multe kilograme decat este normal.

De fapt, nutritia corecta este cheia catre o viata sanatoasa. Iti poti imbunatati sanatatea prin mentinerea unei alimentatii echilibrate, astfel, este bine sa consumam alimente care contin vitamine si minerale, respectiv, fructe, legume, cereale integrale si surse de proteine.

De ce trebuie sa mananci? Pentru ca alimentatia este vitala. Organismul uman trebuie sa primeasca in fiecare zi alimente care sa ii dea energie si de aceea este recomandat sa consumam alimente bogate in proteine, lipide, vitamine si minerale.

Un alt pas important pe care trebuie sa-l respectam este ca mesele trebuie sa fie regulate si sa contina preparate gatite corect, astfel sunt recomandate sa se foloseasca doar grasimi naturale atunci cand gatim.

Ca toate acestea, ca sa functioneze si sa obtinem rezultatele pe care ni le dorim, cu ajutorul specialistului in nutritie, Raluca Mihaela se va stabili un plan de nutritie, la care trebuie sa adaugam multa vointa si miscare, iar rezultatele vor aparea mai repede decat ne asteptam si pe termen lung.

In situatia in care pe parcurs vor exista blocaje, impreuna cu specialistul, acestea se vor rezolva astfel incat sa reusim sa ne modificam stilul de viata pentru a obtine ceea ce ne dorim cel mai mult, o viata sanatoasa.

Un alt motiv pentru care trebuie sa adopti un plan personalizat, este ca fiecare corp are nevoile sale, iar fiecare individ are un program si un regim alimentar preferat. Pe de alta parte, nu exista o dieta universala ideala pentru toti. In acelasi timp, odata cu vei opta pentru acest program personalizat vei deprinde obiceiuri sanatoase care iti sustina sanatatea pe termen lung.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *