Si tu poti contribui la salvarea planetei

Daca simti ca propria afacere nu a ajuns la cel mai inalt nivel posibil in ciuda faptului ca ai incercat tot felul de solutii, cu siguranta nu le-ai luat in calcul pe cele mai simple, care duc la obtinerea rezultatelor pe care ti le doresti. Totusi, aici ai nimerit in locul potrivit pentru ca la Sicert poti afla tot ce conteaza despre certificatele ISO si cele de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta afacerea. Astfel, unul dintre cele mai cautate certificate la ora actuala este cel ISO 14001 care are in vedere protejarea mediului inconjurator si promite mai multe plusuri.

Conteaza relatiile cu publicul

Pentru orice brand relatiile cu publicul sunt esentiale, motiv pentru care propria organizatie ar trebui sa aloce o importanta sporita in acest sens. In schimb, acesta este unul dintre principalele avantaje aduse de implementarea unui certificat ISO 14001 intrucat acesta va duce la imbunatatirea relatiilor cu cei din jur.

Consumi mai putin, castigi mai mult

Avand in vedere ca una dintre prioritatile brandurilor este aceea de a obtine venituri cat mai mari, este important de stiut ca vei avea posibilitatea de a castiga cat mai mult prin reducerea consumului. Bineinteles, vor fi impuse limite cu privire la diferite consumuri, astfel incat sa creasca si eficienta angajatilor, dar si impactul asupra mediului sa se pastreze la valori minime. Din acest motiv, certificatul ISO 14001 duce la o multime de avantaje, care in alte conditii ar fi fost mult mai usor sa fie atinse.

Mai multa incredere

O companie care are in vedere protejarea mediului inconjurator prin actiunile adoptate, cu siguranta, va fi mai bine vazuta si se va bucura de mai multa incredere din partea clientilor. Cu alte cuvinte, mai multi clienti inseamna si venituri mai mari, astfel ca propria organizatie poate avea mult de castigat la mai multe capitole. Asadar, poti sa incerci chiar acum sa pui in practica toate ideile standardului si pe parcurs vei observa cum te bucuri de mai multa incredere din partea celor din jur.

Noi relatii

Pe aceasta cale se creeaza si noi relatii, incepand de la alti clienti, pana la noi furnizori, parteneri sau chiar investitori, ceea ce reprezinta un mare plus in toate cazurile pentru ca vor aparea tot felul de oportunitati de pe urma carora vei ptea profita.

Alte piete

Nu in ultimul rand, va aparea posibilitatea de a cuceri noi piete, atat la nivel local, cat si national sau chiar international. De exemplu, pentru a participa la licitatii peste hotare, de multe ori, sunt impuse mai multe conditii pentru cei interesati, iar printre cerinte se numara si dobandirea unui anumit tip de certificat ISO, care sa fie vazut ca o dovada a profesionalismului, indiferent de domeniu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *