Personalizarea articolelor de îmbrăcăminte la Nanana

Din dorința de a promova originalitatea și arta, dar și de a susține micii artiști care doresc să își transforme pasiunea și talentul într-o mică afacere, am pus bazele brandului Nanana. Conceptul din spatele acestuia s-a bazat pe crearea unei platforme online, unde clienții își pot alege dintr-o multitudine de picturi și desene modelele pe care și le doresc imprimate pe articolele vestimentare; fie ele tricouri, maiouri bluze sau hanorace. Elementul inovativ a constat în introducerea opțiunii prin care mici artiști vizuali să își poată deschidă în mod gratuit un magazin virtual, care să funcționeze ca o expoziție a operelor lor, care ulterior să fie alese și achiziționate de clienți spre a fi imprimate pe articolele puse la dispoziție de noi.

Hanorac cu fermoar Unisex Connector 
						Bright Blue

Imprimare DTG (direct to garmet) la Nanana pe produse de calitate superioară

Artiști din toată lumea pot beneficia de posibilitatea de a-și deschide un magazin online gratuit unde să-și expună operele și să le vândă. În acest mod le este eliminată responsabilitatea și stresul pe care le-ar presupune crearea și susținerea unei afaceri de acest tip. Detalii cu privire la aprovizionare, imprimare, ambalare, livrare și altele sunt preluat de brandul Nanana. Artiștilor nu le rămâne decât să creeze și să inspire, iar pentru aceste aspecte își vor primi ulterior plata.

Brandul central, care adăpostește în prezent sute de astfel de magazine, va fi punctul de sprijin al acestora. Odată ce clientul selectează modelul dorit, tipul articolului, culoarea, mărimea și numărul de bucăți, procesul de producție poate începe.

Colaborăm cu un furnizor de articole vestimentare de renume,  care ne asigură baza pe care urmează să fie aplicate imprimeurile. Aceștia produc responsabil, utilizând materiale de calitate, de proveniență naturală, de la bumbac organic 100%, la derivații ale acestuia sau materiale reciclate.

În procesul de personalizare hanorace, tricouri, bluze sau maiouri utilizăm tehnica direct pe textil (DTG), ce presupune infiltrarea cernelii pe bază de apă direct în țesătură. În acest fel este garantată o rezistentă sporită a imprimeului, fără a fi însă afectată calitatea materialului, rezistența sau finețea. În prealabil este necesară pretarea acestuia, pentru a servi drept bază mai aderentă pentru imprimeu. Acest lucru va conduce la o diferență de nuanță în imediata proximitate a imprimeului, aspect ce va deveni insesizabil după câteva spălări.

Îngrijire simplă pentru rezistență de durată

Pentru a vă putea bucura de aspectul impecabil al unei imprimări realizate cu această metodă pentru cât mai mult timp este necesară respectarea a câtorva recomandări simple. Atât în ceea ce privește spălarea, uscarea sau călcarea, aceste procedee se vor realiza pe dos, la temperaturi cât mai joase. Este recomandată spălarea manuală, sau la un program cu cât mai puține rotații, utilizând o cantitate mică de detergent, înălbitorii fiind interziși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *