Partenerul ideal in investitii – evaluatorul Anevar

Pentru cei care sunt straini de domeniu, un evaluator anevar este acea persoana care are experienta si competenta necesara pentru evaluare imobiliara si care aplica in mod corect toate tehnicile legale care permit realizarea evaluarii, conform Codului Deontologic al Evaluatorilor.

Un evaluator autorizat are rolul de a estima valoarea unei proprietati si de a crea rapoarte speciale in sensul acesta, pentru toate tipurile de terenuri sau de cladiri. Acesti specialisti fac o evaluare imobil la nivel profesional, fiind atenti chiar si la cele mai mici detalii in momentul evaluarii.

De asemenea, trebuie sa stiti ca acesti evaluatori imobiliari au competenta de a evalua atat locuinte, cat si terenul, pentru ca investitorii sa isi poata da seama daca o anume investitie merita!

De exemplu, un evaluator case si apartamente va analiza toate informatiile importante despre apartamentul sau imobilul de interes astfel incat sa determine o valoare cat mai corecta a acestuia. In final, valoarea rezultata in urma colaborarii cu evaluatorul va fi concretizata pe un raport detaliat care sa ofere cumparatorului garantia ca a investit corect.

De asemenea, un astfel de raport ofera vanzatorului avantajul tranzactiilor juste. Cu alte cuvinte, raportul de evaluare Anevar pentru imobile are rolul de a estima valoarea in mod cat mai clar, pe baza tuturor avantajelor si dezavantajelor pe care proprietatea le are si tinand cont de mai multe standarde prestabilite si considerate relevante pentru scopul evaluarii.

Astfel, cu ajutorul rapoartelor primite, atat cel care vinde, cat si cel care cumpara au beneficii similare, oferind si primind sumele meritate, conform calitatii bunurilor imobile tranzactionate.

Pe de alta parte, evaluarea unui teren este utila colaborarea exclusiv cu specialisti, care sa poata intocmi rapoarte relevante. Evaluarea imobliara reprezinta un proces cu ajutorul caruia se estimeaza valoarea unei anumite proprietati, pe baza caracteristicilor sale.

Pentru a fi estimata valoarea de piata a unui teren, cu destinatia de constructie sau agricola, intravilan sau extravilan, se utilizeaza mai multe criterii de comparatie cum ar fi amplasamentul, dimensiunile, forma, tipografia locului, raportul dintre adancime si deschidere si distanța dintre teren si rețeaua de transport. In cazul terenurilor care sunt utilizate agricol se va tine cont de clasa de calitate, de distanta fata de drumul de acces si de productivitate.

Daca si dumneavoastra va aflati in situatia in care sunteti pregatit sa cumparati un teren sau un imobil, este foarte posibil sa aveti nevoie de indrumarile unui specialist inainte de da startul unei tranzactii, impreuna cu specialistii in evaluare imobiliara de la Investpoint veti lua decizia cea mai inspirata si va veti da seama daca investitia merita sau nu.

De asemenea, cu Investpoint sansele tale de reusita vor creste simtitor, pentru ca la noi poti gasi un evaluator ANEVAR la pret bun, care iti va da cele mai bune sfaturi, colaborand benefic pe tot parcursul perioadei de tranzactionare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *