O data in viata trebuie sa mergem la Chisinau

Ati mai calatorit vreodata cu avionul? La mine a fost prima experienta de acest fel si pot spune ca am ramas surprins de cata lume poate sa circule cu un astfel de mijloc de transport. Desigur, pe mine nu m-a interesat mersul cu avionul decat in momentul in care am avut reala nevoie de asa ceva. Si am avut nevoie acum doua saptamani cand a trebuit sa ajung foarte repede la Chisinau. Scopul era unul nobil: interesul de serviciu. Si cum interesul poarta fesul, a trebuit sa gasesc o cale rapida ca sa pot ajunge cat mai repede in capitala de peste Prut.

Dupa ce m-am tot gandit, in cele din urma m-am decis ca sa cumpar bilete de avion. Mi-am zis mie insumi: zboara la Chisinau, ce se poate intampla. Si am pornit spre casa de bilete sa imi cumpar tichetul spre destinatie. Durata de asteptare nu a fost mare, astfel ca am cumparat biletul cat ai clipi.

De indata ce am luat biletul m-am uitat dupa un loc in care sa ma asez pana cand avionul va fi pregatit pentru ca sa ne urcam in el. Pot spune ca nu am asteptat foarte mult timp, ci chiar putin. Nu pot sa spun ca nu am avut emotii, dar am nici nu am tremurat de frica. Am incercat sa imi stapanesc pe cat se poate starile interioare.

La ora stabilita de compania de transport aerian, avionul a decolat de pe aeroportul Henrie Coanda. In timpul pe care l-am avut la dispozitie, am citit despre tratamentul de care pasagerii curselor aeriene au parte pe durata zborului. Nu stiam cate dintre ele erau adevarate sau nu, insa mult pana trebuia sa aflu nu mai era mult. Asadar, am asteptat sa vad cum o sa fiu servit. Si ca o paranteza, gandul la un astfel de subiect banal imi mai lua gandul de la frica de zbor cu avionul.

Revenind la asteptarile mele privind tratatia din avion, pot spune ca au fost de bine. Nu pot zice ca a fost ca in filme, dar daca ma gandesc bine nici nu pot sa dau un anumit verdict fiindca nu am cu ce sa fac comparatia. Insa privind retrospectiv, a fost ok.

Asa cum era stabilit, avionul a aterizat la Chisinau la ora trecuta atat pe tabelul din aeroport, cat si pe biletul de avion. Dupa acesta experienta, pot spune ca gandul pe care l-am avut la inceput, zboara la Chisinau, nu a fost unul rau. Plus de asta, am ajuns exact la timp.Prin urmare, va indemn sa mergeti cu avionul si sa vedeti cum este. Nu o sa aveti ce sa regretati. Intotdeauna, ca sa iti faci o idee de ansamblu trebuie sa incerci toate variantele posibile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *