Nu e deloc complicat sa faci rost de bani cand ai nevoie

Conform statisticilor cei mai multi dintre romani nu au bani pusi deoparte, ceea ce presupune ca orice problema neprevazuta poate fi adevarata bataie de cap, iar de cele mai multe ori se apeleaza la ajutorul prietenilor si familiei pentru un mic ajutor financiar. Totusi, solutia este mult mai simpla in acest sens, motiv pentru care merita sa profiti chiar acum intrucat la Telecredit imprumuturile nebancare sunt foarte solicitate si tu poti profita de pe urma acestora.

Rezolvi totul de acasa

Ce poate fi mai simplu decat sa imprumuti niste bani pe care sa ii primesti direct in cont si sa rezolvi totul de acasa? Atat de simplu este la Telecredit. Poti sa suni si sa soliciti o suma de bani cuprinsa intre 100 si 2000 de lei, fie si mai simplu este sa folosesti calculatorul online pe care il ai la dispozitie pe site. Iti alegi suma pe care o doresti, alaturi de perioada necesara pentru rambursare, apoi incarci documentele necesare, urmand ca banii sa intre imediat in contul tau.

Suma de care ai nevoie

Asadar, tu alegi ce suma de bani ai nevoie, incepand de la 100 si pana la 2000 de lei, suma mai mult decat suficienta pentru toate problemele urgente, iar dobanda variaza in functie de cati bani ai nevoie si de perioada pe care o alegi pentru rambursarea imprumutului.

Perioada necesara pentru returnare

Dupa ce ai ales suma, de acum trebuie sa te gandesti cat timp crezi ca ai nevoie pentru a putea returna banii, iar la Telecredit poti sa alegi intre 10 si 30 de zile, ceea ce este mai mult decat suficient in cele mai multe dintre cazuri, pentru a putea sta fara stres.

Nu sunt impuse conditii stricte

De asemenea, probabil ca stiai deja ca in cazul bancilor pot fi impuse tot felul de conditii stricte, motiv pentru care nu oricine se poate bucura de un mic ajutor financiar, asa ca aici nu conteaza ce varsta ai, daca esti pensionar sau salariat, daca esti casatorit sau alte detalii similare.

Ai posibilitatea de a folosi banii cum iti doresti

Cu alte cuvinte, banii intra in contul tau in cel mai scurt timp, urmand a te putea folosi de ei oricum iti doresti, fie sa iti repari masina, sa achiti avansul pentru vacanta, sa iti cumperi un alt telefon, sa platesti ratele restante, sa ajuti pe cineva apropiat si nu numai.

Nu iti mai strica relatiile

Asadar, de acum nu mai trebuie sa apelezi la ajutorul familiei sau prietenilor, ceea ce este benefic in conditiile in care de la bani se strica cele mai multe relatii, asa ca partea financiara nu va interfera cu relatiile personale din viata ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *