Intotdeauna trebuie sa fim informati

Celulele stem sunt considerate in prezent una dintre cele mai mari descoperiri ce permit dezvoltarea de noi metode de tratament in tot mai multe domenii medicale. Dintre acestea, celulele extrase din sangele cordonului ombilical sunt considerate a fi cele mai valoroase, datorita abilitatilor sale extraordinare de diferentiere si metamorfozare in alte celule, care la randul lor vor ajuta la vindecarea diferitelor maladii. Dintre toate modalitatile de informare disponibile, www.stemsure.ro cuprinde toate informatiile de care viitorii parinti ar putea avea nevoie in momentul luarii in considerare a recoltarii sangelui ombilico-placentar.

Recoltarea poate salva vieti

In ziua de astazi, tot mai multe boli sunt tinute sub control sau chiar vindecate datorita progreselor stiintifice facute in acest sens. Izolarea si analizarea proprietatilor celulelor stem a concluzionat faptul ca acestea pot fi integrate cu succes in tratamentul a peste 70 de maladii, numarul acestora crescand pe masura ce se descopera noi afectiuni in care acestea pot fi benefice. In plus, procedeul nu prezinta riscuri nici pentru mama si nici pentru fat, fiind o metoda la indemana de a face uz de celulele susa prezente in sangele ramas in cordon, care in caz contrar ar fi fost irosite. In plus, un alt beneficiu al stocarii acestora este faptul ca nu doar o singura persoana poate beneficia de pe urma lor, existand posibilitatea ca si alti membri ai familei sa fie compatibili pentru transplant, in cazul unei eventuale imbolnaviri. In prezent, patologiile in care se apeleaza cel mai frecvent la aceasta procedura sunt cele din sfera hematologica.

Cea mai buna alegere in materie de recoltare

Avand deja peste 4000 de transplanturi eliberate de catre Biovault, cu care Stem Sure lucreaza in parteneriat, aceasta este fara indoiala cea mai buna alegere pentru care puteti opta in materie de recoltare de celule stem din cordonul ombilical, precum si stocarea acestora in cele mai bune conditii. De asemenea, conform ultimelor sondaje de opinie, odata cu aparitia pe piata romaneasca a companiei Stem Sure si a informarii pe scara tot mai larga a publicului despre beneficiile metodei de recoltare, procentul de persoane care apeleaza la aceasta procedura a crescut in fiecare an, demonstrand efectele unei campanii de informare ample si bine documentata, ce vine in ajutorul pacientilor pentru ca acestia sa fie informati corespunzator in vederea luarii unei decizii corecte si asumate.

Daca si dumnevoastra luati in calcul ideea recoltarii si depozitarii celulelor stem in momentul nasterii, la www.stemsure.ro sunt puse la dispozitie toate informatiile legate de acest procedeu, de la metodele si tehnicile utilizate, conditiile de pastrare ale elementelor celulare extrase, pana la costurile aproximative ale procedurilor, dar si cazurile in cadrul carora  compania Stem Sure a intervenit, eliberand probe pentru transplanturi care au fost mai apoi efectuate in toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *