Hotelul de business din Constanta in care sa te cazezi cand ajungi pe malul marii

Daca afacerile te poarta pana la malul marii, in Constanta, mai mult ca sigur, ai nevoie de un loc de cazare potrivit de care sa fii multumit cu adevarat. Pentru asta te poti baza pe Casa Hrisicos, un hotel in centrul vechi din Constanta, cu o bogata istorie, unde gasesti si un concept unic. Aici ai posibilitatea de a-ti controla intregul sejur direct de pe telefonul mobil, astfel incat sa iti fie cat mai simplu sa gestionezi sederea.

O bogata istorie

Daca esti pasionat de istorie, cu atat mai mult vei fi atras de acest hotel in centrul vechi din Constanta. Chiar cladirea in sine reprezinta o atractie datorita arhitecturii sale deosebite, dar si pentru ca trecutul sau este unul bogat. Casa Hrisicos a fost frecventata inca din primele sale zile de la inceputul anilor 1900 de catre cele mai mari personalitati ale vremii, inclusiv scriitori precum Barbu Stefanescu Delavrancea, Alexandru Vlahuta sau I.L. Caragiale. La acea vreme cladirea servea acelasi rol ca si astazi, cu toate ca mai tarziu a devenit sediu de banca, iar in alti ani a fost lasata de izbeliste.

Conditiile ideale de cazare

Important este ca de fiecare data cand alegi sa te cazezi la Casa Hrisicos poti sa gestionezi toate detaliile legate de sejurul tau direct de pe telefon, incepand de la rezervare. Te ocupi si de check in si check out, deschizi usile, adaugi servicii suplimentare si nu numai. Toti oaspetii pot sa isi desfasoare activitatea in cele mai bune conditii de fiecare data cand se bazeaza pe Casa Hrisicos.

In imediata apropiere a punctelor care te intereseaza

Oricine isi alege hotelul la care sa se cazeze in functie de amplasarea acestuia, prioritatea fiind, bineinteles, toate punctele de interes. Asadar, gasesti Casa Hrisicos chiar in inima orasului, in Piata Ovidiu, langa Muzeul de Istorie si Arheologie. De aici te despart doua minute de Marea Moschee, 7 minute de cazinou si acvariu sau 10 minute de plaja si port. Tot la fel de accesibile sunt si centrele de business din oras care te pot interesa.

Diferite masuri de securitate

Simpla posibilitate de controlare a tuturor detaliilor legate de sejurul tau direct de pe telefon reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje. Aici nu intalnesti traditionala receptie pentru ca este digitala, iar personalul il gasesti direct in aplicatie. Nu exista check in sau check out in format fizic pentru ca, din nou, se poate realiza direct online. La fel si platile, acestea se fac in deplina siguranta cu cardul, iar factura se trimite automat pe email. Totodata, s-a dispus si eliminarea cartelelor din plastic pe post de cheie, iar acestea au fost inlocuite cu unele care se genereaza automat pentru fiecare oaspete.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *