Fă-ți casa mai curată cu produse de curățenie de la Market Saponella

Italia nu este recunoscută doar pentru produsele alimentare foarte bune, ci și pentru acele produse de curățenie italiene, apreciate și cumpărate în toată lumea. Prin urmare, astăzi ne propunem să vă prezentăm câteva dintre produsele de curățenie italiene pe care merită să le achiziționați de la Market Saponella, pentru că „made in Italy” nu este doar despre mâncare, ci există multe produse de calitate superioară care sunt 100% italiene și în sectorul curățeniei.

Pe segmentul produselor ecologice, Dash, liderul de brand al pieței italiene, este cunoscut nu numai în Italia, ci și în multe alte țări, atât europene, cât și extraeuropene, precum și în România.

Produsele Dash sunt realizate din ingrediente de origine vegetală și fără coloranți artificiali și aditivi. Datorită ambalajelor biodegradabile, impactul acestora asupra mediului este redus față de ambalajele tradiționale. Linia de produse Dash include detergenți de rufe, atât pentru spălarea mâinilor, cât și pentru mașina de spălat, detergenți pentru curățarea suprafețelor și detergenție de vase, fiind un sortiment complet de produse de curățenie italiene 100% realizate în Italia care, pe lângă asigurarea sănătății și igienei utilizatorului, ajută la protejarea mediului în care trăim.

De asemenea, la Market Saponella puteți găsi și alte produse de curățenie italiene, precum linia de produse Winni’s, ce se caracterizează printr-o gamă largă de produse pentru rufe, detergenți lichizi și pudră, balsam de rufe, săpunuri, ajutând la curățarea suprafețelor și la igienă personală. Un brand 100% italian, astăzi mai mult ca niciodată foarte popular nu doar în Italia, ci în întreaga lume.

Curățare eficientă și igienă perfectă printr-un produs de înaltă calitate la un preț accesibil acesta este secretul produselor Vernel, un alt brand care este 100% italian. În prezent, Vernel oferă o linie completă de detergenți lichizi, praf de spălat și balsam de rufe cu până la 80 de formule, ideale pentru a scăpa de orice tip de pete și zeci de arome pentru o curățenie care nu numai că impresionează, ci și miros bine.

Produsele soft sunt bine cunoscute și apreciate și în străinătate, în special pe piețele din România și nu numai.

Dacă vă doriți să comandați aceste produse de curățenie italiene de la Market Saponella, tot ceea ce trebuie să faceți este să intrați pe pagina noastră și să le alegeți întocmai pe cele pe care vi le doriți. Împreună cu noi, aveți garanția unor produse de calitate, precum și cea a unor prețuri foarte convenabile. Alege să comanzi de la noi produsele care te-au cucerit și poți să trăiești din nou visul italian, bucurându-te de aceste produse de curățenie foarte eficiente și frumos mirositoare.

Comandă acum produsele preferate, iar în doar câteva zile le vei avea la tine acasă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *