De acum ma simt mai sigur in trafic

Traficul din marile orase nu este deloc prietenos si in multe momente suntem expusi unor pericole, motiv pentru care soferii cauta diferite modalitati prin care sa se protejeze. Totusi, cea mai inspirata decizie in acest sens este reprezentata de camerele auto, pentru ca acestea nu au cum sa lipseasca din arsenalul unui sofer. Acestea se dovedesc a fi ideale intrucat pot aduce dovezile necesare in cazul unei situatii neplacute, astfel ca o camera auto devine martorul de care putem avea nevoie si pe care ne putem baza oricand.

Cumpara de aici

La iUni ai nimerit unde trebuie pentru ca se gaseste o gama foarte variata de produse, iar pe toate le vei putea descoperi online. Cu alte cuvinte, ajungi sa faci mari economii de timp pentru ca pot fi de ajuns chiar si numai cateva minute pentru a trece in revista toate produsele care te asteapta aici. Poti sa studiezi fiecare produs in parte pentru a descoperi care este cea ce se potriveste cel mai bine nevoilor tale.

Testeaza produsele

In schimb, daca nu te pricepi deloc, nu trebuie sa iti faci griji pentru ca ai ocazia chiar de a merge in showroom-ul iUni unde sa testezi fiecare produs in parte. Pe aceasta cale, cu siguranta, vei gasi camera ce se pliaza cel mai bine nevoilor tale si vei fi pe deplin multumit de alegerea facuta.

O multime de functii utile

O camera auto are mai multe roluri si functii. In primul rand, aceasta trebuie sa inregistreze audio video la cea mai buna rezolutie si aici putem aminti de Full HD sau chiar 4K, in functie de preferinte. Totusi, cele mai multe dispozitive sunt foarte usor de folosit si dispun de tot felul de functii utile. Cu cat este mai larg unghiul de filmare, cu atat mai bine intrucat se pot captura mai multe detalii, iar functia NightVision se dovedeste a fi ideala pentru cei care obisnuiesc sa conduca dupa lasarea serii. Cea mai mica sursa de lumina poate fi suficienta pentru a captura imagini de calitate.

Si senzorul de miscare se dovedeste a fi o aditie importanta pentru ca acesta presupune ca in momentul in care se detecteaza o miscare inregistrarea va porni imediat, astfel incat sa captureze tot ceea ce este important.

Preturile sunt bune

Si preturile sunt foarte bune, asa ca se gasesc camere auto pentru toate bugetele, ceea ce presupune ca nu trebuie sa faci mari sacrificii din punct de vedere financiar. Poti sa alegi o camera auto de tip oglinda pentru numai 155 de lei, fie o camera dubla pentru numai 90 de lei in plus sau un model ceva mai performant cu mai multe functii pentru 655 de lei, asa ca vei avea de unde sa alegi aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *