Cum poți să îți deschizi un business profitabil la NaNaNa?

NaNaNa este în topul firmelor care se ocupă de personalizare îmbrăcăminte, fiind parte din compania mare numită Agrafa. Aici avem cei mai talentați designeri, care se pot ocupa de tot ceea ce înseamnă personalizare de îmbrăcăminte, începând cu tricouri, bluze și până la hanorace. Serviciile noastre se adrează atât persoanelor fizice, cât și companiilor care doresc să personalizeze la noi piese de îmbrăcăminte care pot reprezenta uniforma angajaților din firma lor.

De asemenea, mai adăugăm despre noi faptul că de mândrim cu peste 20 de ani de experiență b2b pe piața promoționalelor personalizate, având o reputație în rândul partenerilor noștri, raportându-ne la concurenții principali de pe această piață.

Hanorac Unisex Drummer Black

Totodată, un alt aspect care merită menționat aici este și faptul că reușim să imprimăm responsabil produse de calitate, utilizând cele mai noi utilaje și metode de imprimare (DTG, sublimare, gravură, print UV), cu impact redus asupra mediului. Drept urmare, de-a lungul timpul, am investit în tehnologii de ultimă generație pentru a lucra într-o armonie cu nevoile mediului înconjurător. Practic, NaNaNa este un atelier de creație unde designerii noștri lucrează în fiecare zi cu spor, talent și dăruire, onorând comenzile clienților noștri.

Mai mult decât atât, avem și un anunț important pentru toți pasionații de personalizare, iar asta pentru că NaNaNa vă dă acum șansa să poti câștiga venituri considerabile, alăturându-vă misiunii noastre. Dacă ești artist pasionat de ceea ce faci și vrei să faci bani cu munca ta fără grija aprovizionării, imprimării, ambalării sau livrării către clienți, acum, la NaNaNa visul tău poate prinde mai mult contur. Ulterior, îți poți crea propriul magazin pentru a-ți expune și vinde ceea ce ai lucrat. Totodată, adăugăm faptul că ai libertatea să alegi produsele, culorile, materialele care se potrivesc fiecărui design sau chiar banii pe care îi vei primi.

Prin urmare, NaNaNa îți dă șansa de a fii independent din punct de vedere financiar, alăturându-vă designerilor existenți. Împreună mizăm pe formarea unei echipe unite în jurul aceluiași scop: crearea de materiale personalizate de calitate, la un preț cât mai accesibil pentru cumpărătorul de rând.

Care sunt etapele pe care trebuie să le parcurgi pentru a ajunge în echipa NaNaNa?

  1. Artistul își realizeaza un magazin pe nanana.ro, își prezintă relizările și își configurează produsele.
  2. Cumpărătorul caută și găsește aici designuri pe care și le dorește, iar apoi comandă  produsele pe care le dorește.
  3. Noi imprimăm produsele responsabil, le împachetăm și le livrăm împreună cu un cadou care să-i stimuleze să mai comande și cu alte ocazii de la noi.
  4. Artistul va fi plătit, cumpărătorul se va bucura de achiziția făcută și toată lumea e mulțumită.

Practic, sunt patru pași simpli, însă dacă sunt realizați cât mai bine cu putință, aceștia îți vor aduce succesul mult dorit. Nu doar că vei putea face ceea ce îți place, însă vei putea să îți câștigi și existența din asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *