Cum are loc repatrierea celor decedati

Cand o persoana decedeaza in afara granitelor tarii, repatrierea persoanei decedate trebuie sa se faca in cele mai sigure conditii. Incidente neplacute pot avea loc oriunde, indiferent ca este vorba de un transport pe o distanta mai mica sau mai mare, masinile trebuie sa aibe acte legale, iar transportul sa fie insotit de toate documentele care se impun.

Pentru ca repatrierea persoanelor decedate sa decurga fara incidente trebuie sa fie organizata de profesionisti care sunt special instruiti si pregatiti, care sa stie ce formalitati sa indeplineasca si ce operatiuni sunt necesare pentru ca decedatul sa ajunga acolo unde trebuie in cele mai sigure conditii.

Spre deosebire de o calatorie in afara granitelor tarii a unei persoane vii, in cazul decedatilor, situatia se complica din mai multe puncte de vedere, astfel ca echipa de la In Memoriam trebuie sa se organizeze astfel incat sa faca sarcina mult mai usor de indeplinit.

Serviciul de repatriere a cetatenilor romani oferit de In Memoriam este sigur din mai multe puncte de vedere:

  • trupul persoanei decedate este pregatit atent, este imbalsamat si cosmetizat conform cerintelor in vigoare astfel incat nimeni sa nu aibe de suferit la manipularea sicriului, la priveghi si la inmormantare;
  • sicriele sunt perfecte sigilate, astfel incat trupul sa nu intre in procesul de descompunere. Trupul persoanei decedate este pregatit cu atentie: este spalat, toaletat, imbracat elegant, iar in functie de cerintele clientilor este pregatit astfel incat sa arate ca in timpul vietii.
  • dosarul care va insoti transportul este complet, astfel incat nimic sa nu intrerupa repatrierea respectiva. In situatia in care in tara in care a avut loc decesul este obligatorie traducerea unor documente, acestea vor fi traduse corespunzator de catre membrii echipei firmei de servicii funerare.
  • masinile care asigura transportul sa fie autorizate si potrivite pentru acest tip de transport.
  • sicriul va fi adus in tara in cele mai sigure conditii astfel incat sa nu intervina nici un fel de incidente.
  • chiar si in conditiile in care imbalsamarea s-a facut asa cum trebuie, in cazul in care vor fi temperaturi excesiv de ridicate, In Memoriam va putea pune trupul neinsufletit intr-un loc cu temperaturi scazute.

Ca urmare, serviciul de repatriere decedati trebuie efectuat de oameni cu experienta, foarte priceputi.

In cazul in care sunteti in situatia de a avea pe cineva drag care a decedat departe de tara, atunci solicitati repatrierea persoanei decedate cu In Memoriam, o firma cu o vasta experienta in domeniu. Costurile pentru repatrierea persoanei decedate sunt oneste, iar serviciile oferite sunt de calitate premium. Doar astfel veti putea avea constiinta impacata ca ati facut ceea ce trebuia, iar serviciile vor fi mai mult decat exceptionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *