Cred ca voi inchiria masina in concediu

Cu totii iubim sa calatorim, sa ne planuim vacantele si sa ne ocupam de tot, de la alegerea unei destinatii grozave, a unui loc de cazare si a unei variante pentru transport. In acest sens optiunile sunt foarte variate, motiv pentru care trebuie sa stim cum sa ne orientam catre cele mai potrivite. De regula se alege un bilet de avion catre o destinatie din strainatate, urmand ca mai apoi pentru mai multa libertate si flexibilitate in zona respectiva se poate inchiria o masina.

Alege cutia de viteze automata

Uneori sofatul se poate dovedi a fi un stres in plus, in special atunci cand vorbim de un autoturism care nu este personal, dar si de o destinatie straina. Totusi, pentru a nu avea nici cea mai mica problema din acest punct de vedere, la Drive2U poti sa te orientezi catre masinile echipate cu cutie de viteze automata. Pe aceasta cale intreaga experienta va fi una mult mai placuta si mai comoda.

Masinile sunt moderne

Toate masinile pe care le poti alege de aici sunt noi si dispun de toate functiile moderne care ajuta un sofer sa se bucure de o experienta placuta, motiv pentru care stii ca ai nimerit unde trebuie la Drive2U. Nici nu trebuie sa ai grija tuturor taxelor, precum viniete, impozite sau asigurare, care vin la pachet cu detinerea unei masini, ci doar platesti pretul pentru inchiriere si pentru carburant.

Mai mult confort

Ce poate fi mai comod decat sa iti alegi ca punct de preluare o gara sau un aeroport unde ajungi, urmand ca mai apoi sa iti incarci bagajele si sa mergi oriunde iti doresti? Ulterior predai masina in locul pe care l-ai ales, totul fiind foarte simplu si comod. Nici nu ai grija intretinerii acestor masini, pentru ca nu trebuie sa te ocupi de revizii, de asigurari si de toate taxele aferente, ci trebuie doar sa alimentezi.

Platesti putin

Nici nu esti nevoit sa aloci bugete importante pentru a te bucura de inchiriere auto la Drive2U unde preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele. In plus, sunt propuse si o multime de oferte pe care merita sa le descoperi si cu ajutorul carora vei plati mai putin de fiecare data cand iti organizezi vacanta.

Ai parte de flexibilitate

Ai parte de mai mult confort atunci cand calatoresti cu o masina inchiriata intrucat nu te limitezi numai la o anumita zona, ci ai posibilitatea de a pregati un itinerariu grozav, care sa te duca catre o multime de locuri noi. In alte contexte ar fi foarte dificil sa se ajunga catre toate aceste destinatii prin intermeiul mijloacelor de transport, astfel ca aceasta este cea mai buna modalitate prin care iti poti diversifica vacanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *