Cărți de vizită Agrafa Print

Agrafa Print a devenit în ultimii ani unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători de printuri promoționale. Acest lucru se datorează unui șir lung de calități exprimate de către clienți vechi și actuali ce se declară mulțumiți de colaborarea cu aceștia. Printre principalele aspecte invocate ce fac din Agrafa un jucător atât de important pe piață se regăsesc profesionalismul și implicarea de care dau dovadă cu fiecare comandă, calitatea ireproșabilă a produselor, aria nelimitate de produse, idei, modele, dar și prețul extrem de accesibil în raport cu tot ceea ce oferă.

Diversitate pe toate planurile

Așadar, pentru a putea rămâne relevanți pe piață, ne-am lărgit semnificativ aria de produse promoționale. Ne-am adaptat constant trendurilor, dar și cerințelor sau sfaturilor clienților și ne-am dorit ca imaginația și creativitatea să nu fie limitate din cauza unor lipsuri de natură tehnică. În acest sens, am investit constant în echipamente și aparatură de ultima generație în așa fel încât să putem onora orice comandă, indiferent de natura și complexitatea ei.

Cărți de vizită carton multistrat 90 x 50 mm (landscape)

În prezent, imprimăm, creăm și gravăm carti de vizita Agrafa pe diverse materiale, de la hârtie, carton, textile, la plastic, metal sau chiar lemn și plută. Le oferim clienților posibilitatea de a-și personaliza cărțile de vizită în funcție de preferințele proprii, astfel încât pot oscila între diverse opțiuni până în punctul în care reușesc să obțină varianta cea mai potrivită pentru afacerea lor. De asemenea, le asigură și opțiunea prin care aceștia pot realiza propria grafică a modelului pe care și-l doresc imprimat pe produsul final. Odată realizată, aceasta este încărcată pe site, ca una dintre etapele procesului de configurare a produsului, iar noi o vom utiliza în momentul îbn care vom realiza comanda. Tot din acest proces de configurare fac parte și diferite opțiuni în ceea ce privește:

–          formatul pe care să îl aibă cartea de vizită: portrait sau landscape;

–          modalitatea de tipărire: doar față sau față-verso;

–          materialul din care să fie realizat suportul: carton digi super white, carton dublu cretat mat sau carton dublu cretat lucios; hârtie mată sau lucioasă; plută; lemn sau altă opțiune sugerată de client;

–         operațiuni suplimentare de finisare: opțiuni de plastifiere: mată, lucioasă, soft touch; opțiuni de laminare: mată sau lucioasă; opțiuni de decupare prin laser; gravură; elemente realizate în relief; ștanțare; etc.

În momentul în care au fost stabilite toate aceste detalii se poate genera automat prețul integral al comenzii, în funcție de numărul de bucăți; punctul de plecare pentru o comandă minimă fiind de 100. Astfel că, cât este mai mare numărul de bucăți solicitat, cu atât scade prețul unitar. Pentru comenzi ce depășesc pragul de 60 de Euro, asigurăm și transport gratuit, oriunde în țară.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *