Bacul asteapta dupa usa

Probabil ca unul dintre cele mai stresante momente din viata adolescentilor este examenul de bacalaureat, pentru care trebuie sa se pregateasca cu rigurozitate. Acesta este testul care decide viitorul, iar pentru a ajunge la cele mai bune universitati este nevoie de note foarte bune. De asemenea, pentru ca multe dintre facultati au introdus propria examinare, de obicei, se face o medie intre notele obtinute la bacalaureat si la admitere, astfel ca acestea trebuie sa fie cat mai mari.

O varianta moderna de a invata

Pentru ca traim in era tehnologiei, multe obiceiuri s-au schimbat, chiar si invatatul, astfel ca Emedi iti propune solutia. Poti sa uiti de clasicul tocit al operelor pe care trebuie sa le inveti, ci trebuie doar sa exersezi, asa ca aici te asteapta o multime de teste bacalaureat. Cu cat exersezi mai mult, cu atat vei avea sanse mai mari sa retii toate informatiile si sa te apropii de nota pe care o doresti la examen.

Te pregatesti asa cum trebuie pentru examen

Cu siguranta, aceasta este o modalitate ideala prin care te vei putea pregati pentru examenul de bacalaureat. Primesti feedback la fiecare test pe care il efectuezi, ocazie cu care iti va fi mai usor sa stii care sunt notiunile pe care nu le stapanesti si sa stii care sunt informatiile pe care trebuie sa le aprofundezi. Tot ce trebuie sa faci este sa exersezi pana cand obtii punctajul maxim, ceea ce iti va promite o nota cat mai mare la examen.

Ai acces de pe orice dispozitiv

Platforma Emedi este una foarte bine pusa la punct si se remarca prin interfata sa intuitiva. Asadar, toate informatiile pe care le cauti te asteapta la numai cateva click-uri distanta, ceea ce presupune ca nu mai esti nevoit sa cauti printre cartile si culegerile tale. Totodata, poti accesa platforma atat in varianta desktop, de pe un calculator sau un laptop, dar si de pe mobil, asa ca daca esti toata ziua pe drumuri, nu trebuie sa pierzi timpul si oricand ai ocazia, poti sa mai faci un test.

Poti alege din mai multe abonamente

Emedi iti propune trei variante din care poti alege, iar pentru a accesa platforma pentru 30 de zile trebuie sa pregatesti 35 de lei. Pentru doua luni pretul devine mai avantajos si platesti 59 de lei, pe cand cea mai profitabila varianta este pentru trei luni la numai 89 de lei.

Iti asiguri viitorul

Daca te pregatesti asa cum trebuie pentru bacalaureat vei sti ca iti asiguri viitorul intrucat o nota buna iti va deschide usile catre cele mai bune facultati atat din Romania, cat si din strainatate, asa ca poti incepe chiar acum sa inveti pentru examen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *