Am gasit o solutie financiara foarte avantajoasa

Sa ai propria afacere poate fi un vis implinit, insa totul nu e deloc atat de simplu pe cat poate parea la prima vedere. Din acest motiv este important sa avem acces la fel si fel de solutii financiare prin care sa ne putem desfasura activitatea asa cum se cuvine. Institutiile bancare sunt cele mai populare surse catre care ne putem orienta, insa Omnicredit vine cu cateva solutii mult mai atractive din toate punctele de vedere asa ca oricand poti obtine lichiditati prin factoring.

Mai rapid

In conditiile in care timpul este pretios pentru fiecare dintre noi, e bine de stiut ca la Omnicredit totul se bazeaza pe rapiditate. Astfel, poti sa iti gestionezi timpul in mod corespunzator si sa il exploatezi la maxim pe cel de care dispui si sun de ajuns maxim 30 de secunde pentru a-ti face cont pe platforma, urmand ca de la plasarea cererii in cel mult o ora sa primesti un raspuns. Ulterior, de la aprobare nu dureaza mai mult de 8 ore pana cand suma sa fie virata in cont.

Scapa de birocratie

De asemenea, trebuie avut in vedere si faptul ca birocratia reprezinta un impediment in dezvoltarea oricarei afaceri, pe cand nenumarati tineri antreprenori se simt descurajati de timpul pierdut si de procedurile anevoioase. Totusi, aici tot sistemul e mult mai bine pus la punct, motiv pentru care vei evita din start toate aceste neplaceri. In cazul factoringului primesti banii direct in cont in doar cateva ore de la aprobare, totul fara sa fii nevoit sa te deplasezi pana la o institutie bancara obisnuita.

Foloseste orice resursa disponibila

In acelasi timp, la Omnicredit te asteapta cele mai bune conditii si toate informatiile de care poti avea nevoie. Astfel, merita sa te folosesti de calculatoarele care se dovedesc a fi foarte utile, dar si usor de folosit. De exemplu, pentru factoring alegi valoarea facturilor tale si daca scadentei acestora, iar astfel afli pe loc detalii despre cifrele care conteaza. La fel de simplu e si cazul altor solutii financiare precum creditele pentru persoane juridice, intrucat se alege suma de care e nevoie si durata necesara pentru rambursarea acesteia si vor sti din start care este valoarea ratei lunare si suma totala de platit.

Pentru toate tipurile de afaceri

Chiar nu e relevant ce tip de afacere iti doresti sa dezvolti pentru ca intotdeauna va fi nevoie de un buget generos pentru punerea in practica a tuturor ideilor, iar cum obtinerea finantarii nu este deloc simplu in alte contexte, poti obtine lichiditati prin factoring la Omnicredit sau sa alegi direct oricare alta solutie financiara propusa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *