Am avut nevoie de ceva timp pana sa obtin finantarea afacerii mele

Exista mai multe solutii pentru finantarea unei societati, insa de cele mai multe ori este nevoie de proceduri complicate, care atrag adevarate batai de cap, iar antreprenorii nici nu au garantia ca vor obtine ceea ce isi doresc. In acelasi timp, birocratia pune bete in roate tinerilor entuziasti care isi doresc sa inceapa o afacere, motiv pentru care Omnicredit vine in ajutorul tuturor oferind, printre altele, creditare societati prin factoring. Poti afla mai multe despre aceasta solutie, despre avantaje si despre cum te poate ajuta.

Ce este Omnicredit

Inainte de toate ar trebui sa stii ce este Omnicredit, adica prima platforma fintech din Romania care isi desfasoara activitatea exclusiv si care momentan isi dedica activitatea persoanelor jurice, urmand ca mai apoi acestea sa fie si pentru persoanele fizice. Pentru ca totul se desfasoara online, bineinteles, exista o multime de avantaje de care te bucuri si de pe urma carora merita sa profiti, asa ca poti sa te informezi de creditare societati prin factoring.

Ce este factoring-ul

Mai departe, orice antreprenor trebuie sa stie ce este factoring-ul, adica un proces prin care iti poti cesiona creantele astfel incat sa incasezi pe loc banii aferenti facturilor tale. Cu alte cuvinte, e o modalitate grozava prin care poti obtine finantare si o solutie care aduce mai multa libertate de miscare pentru toti antreprenorii. Asadar, nu mai trebuie sa accespti data scadenta a facturilor tale pentru ca acestea sa fie incasate, cand poti rezolva totul mult mai rapid aici.

Toate domeniile posibile

Nu conteaza domeniul in care se desfasoara afacerea ta pentru a te putea bucura de acest serviciu, asa ca poti avea si o florarie, o firma de IT, un magazin care comercializeaza articole vestimentare pentru femei si barbati, o spalatorie auto sau una de covoare, posibilitatile sunt nenumarate.

Rezolvi totul imediat

La Omnicredit totul se desfasoara in cel mai scurt timp, motiv pentru care nu mai trebuie sa te complici cu fel si fel de proceduri asa cum adesea se impune in cazul institutiilor financiare obisnuite.

Orice informatie o gasesti pe site

Toate informatiile de care poti avea nevoie se gasesc direct pe site, iar in acest sens sunt de ajuns chiar si numai cateva minute. Te informezi cu privire la creditare societati prin factoring dar te interesezi imediat si de alte solutii de finantare puse la dispozitie de catre Omnicredit. Cu siguranta, aceasta reprezinta cea mai moderna varianta prin care iti poti finanta afacerea, motiv pentru care merita sa apelezi chiar acum si sa descoperi toate plusurile.

Calculeaza acum

Trebuie avut in vedere si faptul ca pe platforma te asteapta un calculator foarte usor de folosit. Astfel, alegi valoarea facturilor tale si perioada scadentei si imediat vei afla ce suma de bani poti primi instant de la Omnicredit. Solutia este foarte eficienta intrucat nu trebuie sa te incurci si sa astepti pana la data scadentei, asa ca scapi din start de o bataie de cap. Printre principalele avantaje ale factoring-ului putem aminti de flexibilitatea de care ai parte, dar si de rapiditate intrucat totul se desfasoara imediat. Mai mult, acesta nu este un credit, ci doar o solutie prin care sa iti accelerezi incasarile.

Ai parte de consiliere de specialitate

Nu in ultimul rand, la Omnicredit ai parte de consiliere de specialitate, iar prin intermediul acesteia orice tanar antreprenor poate avea parte de educatia necesara. Cu siguranta, exista multe notiuni care trebuie sa fie stapanite de catre fiecare afacerist, iar cu ajutorul specialistilor de aici intotdeauna se va ajunge la performantele dorite. Intereseaza-te de creditare societati prin factoring si profita la maxim de toate beneficiile promise de platforma fintech Omnicredit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *