Aici am gasit multe informatii utile pentru afacerea mea

Certificatele ISO sunt din ce in ce mai populare in ziua de azi in contextul in care sunt multi cei care au constientizat numarul ridicat de avantaje aduse, iar la Isostandard ai parte de cele mai bune conditii, motiv pentru care merita sa incerci sa vezi despre ce este vorba. Acestea pot fi de mai multe tipuri, motiv pentru care trebuie sa stii cum sa iei cea mai inspirata decizie, care sa se potriveasca de minune nevoilor tale.

ISO 9001

De departe cel mai popular certificat ISO este cel 9001 care face referire la calitatea produselor comercializate si serviciilor prestate, iar acesta se dovedeste a fi ideal in toate domeniile, fiind unul foarte versatil. Bineinteles, totul se pune in practica in decurs de cativa ani, insa primele rezultate vor putea fi observate dupa numai cateva saptamani, motiv pentru care aceasta poate fi cea mai inspirata decizie pentru fiecare organizatie, indiferent ca vorbim de o firma de IT, o spalatorie de covoare, un magazin alimentar, o florarie si nu numai.

ISO 14001

Al doilea cel mai popular certificat ISO in ziua de azi este cel 14001 care face referire la protejarea mediului inconjurator prin ideile sale impuse. Acesta nu numai ca ajuta la salvarea planetei prin controlarea tuturor consumurilor si prin gestionarea corespunzatoare a resurselor, insa pe aceasta cale vor creste si veniturile, ceea ce reprezinta un adevarat avantaj intrucat reprezinta o prioritate pentru fiecare organizatie.

OHSAS 18001

Cu siguranta nu sunt multi cei care se asteapta sa se poata rani la locul de munca, in special atunci cand lucreaza in medii precum birouri, insa pericolele pandesc la orice pas, iar unul dintre scopurile acestui tip de certificat pus la dispozitie de Isostandard este evitarea tuturor acestor riscuri. Cu alte cuvinte, pe aceasta cale va fi mult mai simplu sa se asigure un mediu de lucru lipsit de riscuri, unde angajatii sa aiba parte de cele mai bune conditii.

ISO 22000

Unul dintre cele mai importante domenii dintotdeauna a fost cel alimentar si, cu siguranta, fiecare dintre noi ne dorim sa ne orientam catre cele mai bune produse si sa avem garantia ca acestea respecta cele mai inalte standarde. Asadar, acesta este scopul certificatului ISO 22000, sa se asigure ca sunt implementate cele mai bune idei care se respecta la nivel mondial, iar companiile care au dobandit un astfel de certificat aduc dovada de care au nevoie clientii.

ISO 27001

Totusi, pentru ca traim in era tehnologiei, nu aveam cum sa uitam de certificatul ISO 27001 care are in vedere securitatea datelor, iar acesta ar trebui sa fie adoptat de orice companie, dar si de institutiile care opereaza cu datele clientilor, asa ca Isostandard este locul ideal catre care te vei putea orienta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *