Ai nevoie de un terminal server?

Afacerea ta e mult mai usor de gestionat online atat timp cat este bine pusa la punct din punct de vedere tehnologic, astfel ca un terminal server poate fi exact ceea ce cautai, iar Thinstuff este aici sa te ajute cu cele mai grozave conditii. Solutiile propuse sunt destinate afacerilor mici si mijlocii, fiind foarte usor de integrat. Despre Thinstuff terminal server trebuie sa stii ca este o solutie Remote Desktop pentru mai multi utilizatori compatibila si cu Microsoft Terminal Services, ceea ce presupune ca aduce toata flexibilitatea de care poate fi nevoie.

Aici ai acces la diferite pachete care sunt special concepute pentru a acoperi nevoile tuturor, astfel ca poti sa te orientezi catre unul cu 3, 5, 10 conexiuni sau nelimitat. Accesarea poate avea loc din retea locala de pe calculatoare si laptopuri, prin internet de la birouri din alte locatii si prin wifi de pe laptopuri, telefoane si tablete.

E nevoie de o singura instalare, astfel ca mai departe nu vor fi necesare tot felul de setari complicate pentru ms terminal server, iar costurile sunt foarte mici in comparatie cu multe alte solutii similare. Mai mult, te vei putea orienta catre terminal server client windows xp, 7, 8, 10, astfel ca nu trebuie sa te limitezi din cauza sistemului de operare.

Pentru Remote Desktop multi-user Thinstuff utilizeaza standardul Microsoft Remote Desktop Protocal astfel ca nu se va pune problema compatibilitatii terminal services. Mai mult, se permite utilizarea inclusiv a dispozitivelor USB in retea in cadrul sesiunii RDP. Aplicatia utilizata se instaleaza in propriul calculator, avand propria iconita in taskbar, ceea ce ofera mai multa versatilitate.

Poti alege din mai multe pachete propuse aici, inclusiv ssh terminal windows 10, ideal pentru toate afacerile. Printre optiuni putem aminti de pachetele Lite, Standard, Professional si TSX Scan, preturile fiind pentru toate buzunarele. Cu alte cuvinte, nu e nevoie de proceduri complicate si batai de cap pentru a avea acces la microsoft windows terminal server.

La Thinstuff e foarte simplu si comod sa te interesezi de fiecare procedura in parte si de toate pachetele propuse. Te documentezi rapid si pe aceasta cale ai garantia ca vei lua cea mai inspirata decizie. De asemenea, avand in vedere faptul ca vor scadea considerabil costurile de operare, acest lucru va duce la cresterea profitului, ceea ce ar trebui sa fie una dintre principalele prioritati ale fiecarei afaceri.

Atunci cand alegi clientul Thinstuff terminal server poti face marii economii, iar bugetul castigat se poate aloca pentru alte investitii astfel incat orice afacere sa se poata dezvolta si, foarte important, solutiile oferite sunt compatibile cu orice configuratie, motiv pentru care nu e nevoie de fel si fel de adaptari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *