Abia astept sa scap de bacalaureat

Invatatul nu este chiar cea mai atractiva activitate pentru adolescenti, in special in conditiile in care exista o multime de distractii. Totusi, pentru ca examenul de bacalaureat bate la usa, este important ca in acest sens sa se dedice ceva timp pentru ca in alte conditii nu poate fi obtinuta o nota buna, care sa deschida usile catre cele mai prestigioase universitati. Fiecare elev are un stil diferit de invatare, insa aici intervine platforma Emedi care ii ajuta pe toti. Aici se gasesc toate informatiile necesare pentru fiecare materie, alaturi de o multime de teste, iar prin mult exercitiu este mai usor sa se aprofundeze cunostintele.

Pe orice dispozitiv

In primul rand, platforma Emedi este una accesibila pe orice tip de dispozitiv, de la laptop si desktop, pana la cele mobile precum telefonul si tableta. Asadar, nu mai ai nevoie de carti si culegeri pe care sa le cari tot timpul dupa tine, cand direct pe telefon ai acces la toate informatiile necesare pentru a te pregati mai bine pentru examenul de bacalaureat.

Profita la maxim de timpul disponibil

In al doilea rand, Emedi iti propune cele mai bune conditii pentru a putea profita la maxim de timpul pe care il ai la dispozitie. Astfel, daca obisnuiesti sa calatoresti des, de ce sa nu ai ocazia de a-ti aprofunda cunostintele direct pe telefon sau tableta?

Feedback-ul este foarte bun

Bineinteles, nu trebuie omis nici faptul ca la Emedi ai parte de feedback, ceea ce este foarte important pentru ca pe aceasta cale vei sti care sunt punctele in care gresesti atunci cand inveti si vei sti unde trebuie sa mai insisti. Atunci cand citesti din carti nu ai parte de feedback si ai toate sansele sa nu inveti eficient.

Nu mai trebuie sa tocesti materia

Un mare avantaj de care ai parte atunci cand apelezi la Emedi este acela ca nu mai trebuie sa tocesti materia pentru ca pe aceasta cale ai toate sansele sa uiti multe dintre informatiile importante, pe cand atunci cand faci teste va fi mai usor sa aprofundezi informatiile care conteaza.

Pentru toate materiile

Emedi iti aduce toate informatiile de care ai nevoie pentru orice materie de la bacalaureat, asa ca acesta este locul potrivit catre care sa te orientezi daca vrei sa iti cresti sansele de a obtine o nota cat mai buna.

Alege pachetul de care ai nevoie

Ai trei pachete din care poti sa alegi, iar cel mai accesibil din punct de vedere financiar iti ofera accesul pe platforma timp de o luna, pretul fiind de 35 de lei. Totusi, acesta devine mai avantajos atunci cand alegi pentru doua luni si vei plati 59 de lei, pe cand pentru trei luni pretul este de 89 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *